Politica de ramburs

Politica de rambursare

Această politică de rambursare se aplică tuturor produselor virtuale achiziționate prin intermediul platformei noastre și explică condițiile în care utilizatorii pot solicita o rambursare sau nu. Prin efectuarea unei achiziții de produse virtuale, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat această politică de rambursare și că sunteți de acord cu termenii și condițiile stabilite.

  1. Produsele virtuale neeligibile pentru rambursare Produsele virtuale achiziționate de utilizatori, cum ar fi monede virtuale, obiecte digitale, abonamente, puncte de experiență sau orice alte bunuri virtuale, nu pot fi rambursate. Aceste produse virtuale nu pot fi returnate, schimbate sau transferate între conturi.

  2. Excepții În cazuri excepționale, cum ar fi probleme tehnice care vă împiedică să utilizați produsele virtuale achiziționate sau în cazul unei achiziții neautorizate, puteți solicita o rambursare. Pentru a fi eligibil pentru rambursare, trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la data achiziției, furnizând dovezi clare ale problemelor sau situației respective.

  3. Procedura de rambursare Dacă solicitați o rambursare în conformitate cu excepțiile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de asistență pentru clienți sau prin intermediul formularului de contact disponibil pe site. Vă rugăm să includeți următoarele informații în solicitarea dvs.:

    a. Numele și adresa de e-mail asociate contului dvs. de utilizator b. Data și suma tranzacției c. Motivul solicitării de rambursare d. Dovada problemei sau a situației care a determinat solicitarea de rambursare

Vom analiza și evalua solicitarea dvs. în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea acesteia. Dacă solicitarea dvs. este aprobată, vom procesa rambursarea folosind metoda de plată inițială utilizată pentru achiziție. Vă rugăm să rețineți că durata de procesare a rambursării poate varia în funcție de metoda de plată și de instituția financiară.

  1. Modificări ale politicii de rambursare Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de rambursare în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această politică pentru a vă asigura că sunteți de acord cu termenii și condițiile.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de rambursare, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@onlynetwork.r